Oproepen voor en door binnenstadbewoners


Op deze plaats wil het Binnenstad Bewoners Netwerk ruimte bieden voor binnenstadbewoners die een oproep willen plaatsen. Wilt u zelf een oproep plaatsen? Stuur dan een e-mail naar: info@bbn-amersfoort.nl.


Schaakliefhebbers gezocht

Eén van onze buurtgasten heeft het voornemen om een wekelijkse schaakavond te starten voor jong en oud in de binnenstad. Als daar voldoende belangstelling voor is, dan zal de Buurtkamer dat faciliteren met een speelruimte, benodigdheden en koffie & thee. Bij minimaal 6 deelnemers kan er al worden gestart! Dus: Heb jij interesse om wekelijks of tweewekelijks een avond te schaken (op woensdagavond van 19.30 - 22.00u), mail ons dan even onder vermelding van je naam en adres en hoe frequent je zou willen/kunnen. Je kunt je aanmelden via info@buurtkamer-binnenstad.nl


Scooter parkeerplaats?

Ik heb het volgende probleem:

Ik woon heel fijn in onze prachtige binnenstad op de Muurhuizen! Sinds enige tijd heb ik een scooter. Voorheen had ik daarvoor een privé stalling, maar dat huurcontract is helaas verlopen. Ik parkeer mijn scooter nu voor de deur op straat. In 3 maanden tijd zijn er al 2 keer diverse onderdelen van mijn scooter gestolen. Dit kan zo niet langer!

Probleem is dat ik met mijn scooter niet in de fietsenstallingen kan, want dat is een kelder en daardoor niet toegankelijk. Ik heb geen achterom of schuur en in de gang past echt niet.

Kunt u mij helpen? Heeft u een idee/alternatief? Ik ben absoluut bereid er iets voor te betalen, want die diefstallen steeds zijn echt vreselijk vervelend.

Carolien Schut

Wie kan helpen of heeft een idee?
Stuur dan een e-mail naar ons e-mailadres info@bbn-amersfoort.nl


Klik hier om terug te gaan naar de startpagina.