Goeie buren in de binnenstad van Amersfoort


‘Goeie Buren’ is een aanspreekpunt voor hulp en activiteiten vóór en dóór buurtbewoners.
Een ‘Goeie Buur’ kan iedereen zijn, jong en oud, die woont in de Binnenstad van Amersfoort. Regelmatig horen wij van mensen uit de buurt dat ze graag iets voor een ander willen doen.

Een paar voorbeelden:
Boodschappen doen, even op een kind passen, een hond uitlaten, iemand gezelschap houden, een extra maaltijd koken, je ladder, boormachine of iets anders delen /uitlenen, een klusje in huis of tuin. Dit is slechts een kleine opsomming. Er kan nog veel meer!!!

Wij nodigen alle bewoners van de Binnenstad uit om mee te doen: door diensten en activiteiten aan te bieden en er omgekeerd ook gebruik van te maken.
Je hoeft natuurlijk niet altijd klaar te staan. Je kunt helpen op momenten waarop het jou uitkomt. Beter een ‘goeie buur’ dan een verre vriend. En een ‘goeie buur’ hoeft niet altijd naast je te wonen, een straatje of buurtje verderop kan ook.

Goeie Buren is een werkgroep van het BBN (Binnenstad Bewoners Netwerk Amersfoort)

De Ontmoetingstafel
Ontmoeting is een belangrijke doelstelling van Goeie Buren, daarom hebben we een ontmoetingstafel opgezet, die door vrijwilligers -leden van de werkgroep- wordt gerund.
Iedere vrijdagmorgen 10.30 – 12.00 uur kun je aanschuiven aan deze tafel voor een kopje koffie, een praatje of een vraag.

Plaats: de ronde tafel, direct links van de ingang van het Theatercafé De Lieve Vrouw.
Telefoon: 06-11269470

Enthousiast over dit initiatief? Doe mee!!!

Wil je deelnemen aan de werkgroep en de ‘Goeie Buren’ tafel bemensen? Doen !!!

Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar goeieburenbbn@gmail.com.

Klik hier om naar de blog van Goeie Buren te gaan!


Aanmeldingsformulier Goeie buren


Klik hier om terug te gaan naar de startpagina.